STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
Epostinfo@gymmixupplands-bro.se
Hemsidawww.gymmixupplands-bro.se
Organisationsnummer813200-1002

Mejla oss i styrelsen om du är intresserad av vårt arbete eller kanske själv vill vara med i styrelsen!

Gymmix Upplands-Bro strävar efter att kunna erbjuda Bra träning nära dig och till plånboksvänliga priser. Att vi kan hålla låga avgifter beror på att vi inte har något vinstintresse. Vi kan via Svenska Gymnastikförbundet utbilda våra ledare och via Upplands-Bro kommun använda träningshallar till rimliga hyror. För närvarande är vi ca 940 medlemmar. Majoriteten av medlemmarna är kvinnor och vi jobbar med att försöka få en jämnare könsfördelning. Vi erbjuder gruppträning med bred variation alla dagar i veckan, och har en fantastisk barnverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarutveckling och nyrekrytering för att ge fler en chans att vara med.

I maj 2013 utnämndes vi till ÅRETS FÖRENING 2012 av Svenska Gymnastikförbundet, för vår föredömliga och breda verksamhet. Det gör oss otroligt stolta.

Tänk vad vi kan - tillsammans!

Webbportalen producerad av Loominize Media 2018