STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
VECKA 48

Vi kommer erbjuda utomhus-träning måndag 23/11 och tisdag 24/11 och efter det tar verksamheten för alla födda 2005 eller tidigare paus, i väntan att få tydligare besked vad som gäller för oss som förening och om vi kan fortsätta erbjuda anpassad utomhusträning. Vi återkommer så snart vi har mer information från Regeringen och Svenska Gymnastikförbundet.

MÅNDAG 23/11

Promenad Senior
Samling: Kungsängen Station/ Coop
Ledare: Kjerstin

Gympa Energy
Samling: Lillsjöskolan Grusplan
Ledare: Lillemor

Gympa
Samling: Planen bakom Finnstaskolan
Ledare: Anna

Tisdag 24/11
Kl 18:00-19:00
Danze / Tabata
Samling: Planen bakom Finnstaskolan
Ledare: Karin

Kl 18:15-19:15
Boot Camp combo styrka/kondition
Samling: Ekhammarskolans skolgård
Ledare: Kattis/Annika

Det kan vara skönt att ha med sig ett par träningshandskar och en träningsmatta/underlag!

Träna bara om du känner dig 100% frisk och var noga med att hålla avstånd på passen.

//GYMMIX UPPLANDS-BRO
Trivselregler
Bildad1959
Föreningsnummer10602-19
AdressJasmine Petersen, Allévägen 1
Postdress197 30 BRO
Epostkontakt@gymmixupplands-bro.se
Swish123 304 85 92
Hemsidawww.gymmixupplands-bro.se
Organisationsnummer813200-1002

Mejla oss i styrelsen om du är intresserad av vårt arbete eller kanske själv vill vara med i styrelsen!

Gymmix Upplands-Bro strävar efter att kunna erbjuda Bra träning nära dig och till plånboksvänliga priser. Att vi kan hålla låga avgifter beror på att vi inte har något vinstintresse. Vi kan via Svenska Gymnastikförbundet utbilda våra ledare och via Upplands-Bro kommun använda träningshallar till rimliga hyror. För närvarande är vi ca 940 medlemmar. Majoriteten av medlemmarna är kvinnor och vi jobbar med att försöka få en jämnare könsfördelning. Vi erbjuder gruppträning med bred variation alla dagar i veckan, och har en fantastisk barnverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarutveckling och nyrekrytering för att ge fler en chans att vara med.

I maj 2013 utnämndes vi till ÅRETS FÖRENING 2012 av Svenska Gymnastikförbundet, för vår föredömliga och breda verksamhet. Det gör oss otroligt stolta.

Tänk vad vi kan - tillsammans!

Webbportalen producerad av Loominize Media 2018