STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
UTOMHUSTRÄNING VECKA 3!

Måndag 18/1
kl 11.30-12.15 
Promenad Senior 
Kungsängen Station /Utanför Coop 
Kjerstin 

Tisdag 19/1
kl 11.00-12.00
Lunchfys m Kattis 
Kungsängens IP, Plan 5 
Kattis 

kl 18.00-19.00
Powerwalk styrka 
Lillsjöskolan
Annika 

Torsdag 21/1
kl 11.30-12.15 
Promenad Senior 
Kungsängen Station /Utanför Coop 
Kjerstin 

Lördag 23/1
kl 10.00-10.40
Cirkelfys Bodyweight
Lillsjöskolans grusplan
Lotta 

VARMT VÄLKOMNA! 

//GYMMIX UPPLANDS-BRO
Styrelsen
Trivselregler
Historia
Dokument
Login
Historia
Får vi presentera Linnea Twing och Tyra Strömberg. Grundare av Kungsängens gymnastikförening som senare bytte namn till Gymmix Kungsängen och som sedan hösten 2015 alltså heter Gymmix Upplands-Bro. 1959 satt Linnea och Tyra på ett fik på Östervägen i Kungsängen och startade vår förening. Föreningens första ledare hette Svea Forsberg och hon höll sitt gympapass för motionsglada husmödrar i den gamla gymnastiksalen i Ekhammarskolan. I början av 60-talet startade de barngymnastik där en dam vid namn Karin spelande på piano för att få lite musik.

Detta arv har vi stolt förvaltat och är idag en förening med syfte att ge våra medlemmar möjlighet att motionera tillsammans med välutbildade ledare till en rimlig kostnad.

Träningsformerna vi erbjuder är inte desamma som vid starten. Vi har utvecklats mycket de senaste åren och breddat utbudet. Sedan 2009 är vi en licensierad Gymmixförening och numera har vi sällskap av över 100 likasinnade föreningar i landet, under Svenska Gymnastikförbundets paraply. Vår gemensamma devis är "Bra träning nära dig!". Gymmix Upplands-Bro är en ideell förening utan anställd personal, vilket betyder att det är styrelsen, ledare och värdar som bär upp verksamheten och försöker få allt praktiskt att fungera, och detta gör vi på vår fritid. Alla medlemmar som vill vara med och påverka är välkomna på våra årsmöten, och det finns möjligheter att vara med och jobba med oss - antingen i styrelsen eller i mindre arbetsgrupper.

Webbportalen producerad av Loominize Media 2018