STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
Dagens pass
Barngympa
Samarbeten
Vill du leda pass hos oss i höst?
Inlagd 2018-02-06

Vi söker dig som vill vara med i Gymmix-gänget och leda pass till höstterminen 2018. Vi söker främst dig som önskar leda gympa i någon form. Idag har vi i varierande grad gympa basic (basgympa), gympa classic (medelgympa) och gympa intence (intensivgympa) i vårt utbud. Vi har tidigare haft även aerobics och step-up men har inte detta på schemat idag då vi saknar ledare för dessa träningsformer. Vi vill gärna utöka vårt utbud främst i Bro men pass i Kungsängen kan också bli aktuellt. Låter det intressant? Hör av dig till gruppträningsansvarig annika@gymmixupplands-bro.se. Berätta lite om dig själv och vilken typ av pass du är intresserad av att leda.

Vi är ständigt på jakt efter nya ledare till vår barnverksamhet. Vi har många barn i kö till våra barngrupper och ledarbristen är den främsta orsaken till att vi inte kan erbjuda platser för barn som står i kö. Är du intresserad av att bli en i gänget och leda pass inom barnverksamheten? Hör då av dig till barnverksamhetsansvarig tina@gymmixupplands-bro.se. Berätta lite om dig själv och vilken typ av barnpass du är intresserad av att leda.

Som en del av Gymmix-gänget får du gratis träningskort, kläd-bidrag, föreningens träningströja, inbjudan till jul- och sommarfest m.m. för att inte tala om att alla nya vänner du kommer få. Vi är stolta över att många av våra pass har en personlig touch varför vi välkomnar alla sökanden oavsett vad du har för bakgrund, kön eller om du är vältränad eller nybörjare.

Vi har som policy att alla våra ledare har utbildning. Behöver du utbildning står föreningen givetvis för detta!

Tillbaka
Webbportalen producerad av Loominize Media 2018