STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
Dagens pass
Barngympa
Samarbeten
Vi gjorde det igen - Träningshelg på Gällöfsta!
Inlagd 2018-02-12

För andra året i rad arrangerade Gymmix Upplands-Bro träningshelg i samarbete med Gällöfsta konferens. 46 glada deltagare och ledare var med i år! Stämningen var på topp under hela helgen!

Många nya träningspass

Helgen bjöd på många svettiga träningspass, flera helt nya pass som tillkommit enbart helgen till ära: Function med Maria, Duo Challenge med Kajsa, Miniband Strength med Maria och Heidi och Bollar av stål med Annika och Kattis. Tack och lov fanns även några sköna klassiker med på schemat också: Gympa Classic med Lillemor, ABBA-gympa med Karin, Tabata med Micke och Zumba med Frida. Vi fick även svettas till några pass som vi inte har på ordinarie schema men som dyker upp då och då: As(s) you like med Lillemor, och Combat med Liselott. Tack vare Karin fick deltagarna en skön yogastund på söndagsmorgonen.

Den goda maten

Gällöfsta konferens är kända för sin fantastiska mat och under helgen var det inga undantag på den punkten. Det bjöds på generösa lunchbuffér och en smarrig frukostbuffé där Gällöfstas bröd och det fantastiska smöret var den stora snackisen. Till middag blev det tre-rätters: Kammussla med tillbehör, Kalvfilé med pumpapuré och tillbehör samt Chokladfondant. Ingen behövde i alla fall vara hungrig under helgen!

Massage och föreläsning

Nina Lindblom som driver salongen Vacker Hy var med under hela helgen och erbjöd deltagarna massage och höll ett föredrag om bl.a. hur vi tar hand om huden. Det var flera deltagare som kom ut från masagerummet med ett leende på läpparna. Nina hade ett fint erbjudande till alla deltagare under helgen. Kom ihåg att prova!

Fototävling

Liksom förra året hade vi en tävling där det gällde att lägga ut den bästa bilden på vår facebook-sida. Det var många fina bidrag som kom in, gå gärna in och kika på facebook-sidan där alla är publicerade. Vinnarbilden lades upp av Fredrik Lasses som vann förstapris då han i en och samma bild fångat hela grejen med träningshelgen; herrgården, kamratskap, glädje, Gymmix Upplands-Bro och fint väder. Förstapriset lottades dock vidare mellan alla som var med på bilden, en fin solidarisk gest, och vinnaren blev till slut Kjell Stensjö! 2:a pris gick till en rolig rump-bild som Karin Surtmann lade ut efter passet A(s) you like och 3:e priset gick till Anette Räntilä för att hon bjöd på en bild som flera säkert kände igen sig i - nämligen hur hon kände sig efter två träningspass vetandes hur många pass det vr kvar under helgen! Vinnarbilderna hittar ni här i artikeln och övriga bilder på vår facebook-sida.

Summering och tack

"Toppen" får bli ordet som sammanfattar helgen. Vi tacker alla som var med, alla deltagare, (utan er ingen helg), alla ledare som ansträngt er med såväl nya som "gamla" pass, alla som hjälpt till att frakta redskap, alla som planerat helgen, Nina och Vacker hy och såklart Gällöfsta för allt fix och den goda maten. Det har varit en fantastisk helg - känns lika bra som om Charlotte Kalla hade vunnit två guld på en och samma dag :-)!

Tillbaka
Webbportalen producerad av Loominize Media 2018