STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
INSTÄLLD YINYOGA 20/9

Yingogan kl 19:00-20:30 är tyvärr inställd idag 20/9 pga sjukdom! 

Välkommen att testa Yoga med Andrea i Härneviskolan, Bro kl 18:00, eller något ab våra andra pass vi har ikväll! 
 

//Informationsansvarig
Dagens pass
16:30-18:00
HIIT Styrka/Cardio/ Rörlighet
Besökare förra passet: 26st
Plats: Bro, Härneviskolans Idrottshall
Ledare: Micke S.
18:00-19:00
Yoga
Besökare förra passet: 10st
Plats: Bro, Härneviskolans Idrottshall
Ledare: Andrea B.
18:00-19:00
Gympa Classic
Besökare förra passet: 15st
Plats: Kungsängen, Lillsjöskolans gymnastiksal
Ledare: Maria R.
19:00-20:30
Yinyoga
Besökare förra passet: 10st
Plats: Kungsängen, G:a Ekhammarskolan, Danssalen
Ledare: Ewa H.
Ändring: Obs! Passet är tyvärr inställt pga av sjukdom!
Barngympa
14:00-14:50
Bamsegympa - Ålder ca 4 år
Plats: Bro, Tjustaskolan
Ledare: Lilli N.
Samarbeten
Vill du prova på att jobba i vår styrelse? Nu har du chansen!
Inlagd 2020-06-03

Är du nyfiken på vår förening och vill se om styrelsearbete i Gymmix Upplands-Bro är något för dig? Då har du en toppenmöjlighet just nu, eftersom vi behöver förstärkning med två personer så här mitt emellan två årsmöten. Du blir alltså inte en vald ledamot, utan en adjungerad, som får chansen att "provaköra" lite. Förhoppningsvis upptäcker du hur kul och givande det är, och vill fortsätta som ordinarie ledamot när det är dags för höstens årsmöte (i oktober).  Vi har två tomma stolar för tillfället och vi kan garantera att du blir väl omhändertagen och väldigt uppskattad i vårt styrelsegäng!

Det rullande styrelsearbetet är svårt att uppskatta i tid men räkna med cirka 1-2 timmar/vecka, och styrelsemöten ungefär en gång/månad, 1,5 timme/möte. Vi har ett styrelsearvode på 990 kr per verksamhetsår, så den stora belöningen kommer inte i form av pengar, utan mer genom känslan att göra en insats för vår härliga förening och dess 760 medlemmar. Vi har 65 duktiga och engagerade ledare/funktionärer, som ser till att det blir "bra träning nära dig" (Gymmix devis). Och självklart leder styrelsearbete också till personlig utveckling, där du lär dig nya saker som du har nytta av i olika sammanhang! Nåt att skriva på ditt CV? 

Kassör 

Vi söker dig som tycker om siffror, administration, ordning & reda. Du behöver inte vara utbildad ekonom, föreningen lotsar dig in i uppgifterna och ser till att du får den utbildning du behöver. Ansvarsområden (på sikt): bokföring i programmet Speedledger, betalningar, deklarationer, kontrolluppgifter, resultat- och balansrapporter till styrelsen, årsbokslut och budgetförslag. Vi har just nu två personer som delar på dessa uppgifter, och fortsätter med det tills vi hittat en annan lösning. Det blir därför en mjuk övergång för den person som är villig att prova på kassörsrollen. 

Administratör 

Vi söker dig som är strukturerad och har en bra känsla för ordning & reda. Kanske gillar du att hitta nya smarta sätt att jobba och förbättra rutiner? Ansvarsområden: vara expert på vårt administrativa program SportAdmin och hjälpa till med underlag för bidragsansökningar, rapportera in uppgifter för försäkringar, licenser, musikavgifter och liknande. Även här rullar jobbet tills vidare och vi kommer att ge dig en bra chans att komma in i "jobbet". Självklart satsar vi på dig och erbjuder utbildning i de olika systemen.

Kontakta Agneta Gustavsson, Epost: agnetagustavsson772@gmail.com  i valberedningen om du själv är intresserad eller har tips på personer.

/Valberedningen

Gymmix Upplands-Bro 

Tillbaka
Webbportalen producerad av Loominize Media 2018