STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
UTOMHUSTRÄNING VECKA 3!

Måndag 18/1
kl 11.30-12.15 
Promenad Senior 
Kungsängen Station /Utanför Coop 
Kjerstin 

Tisdag 19/1
kl 11.00-12.00
Lunchfys m Kattis 
Kungsängens IP, Plan 5 
Kattis 

kl 18.00-19.00
Powerwalk styrka 
Lillsjöskolan
Annika 

Torsdag 21/1
kl 11.30-12.15 
Promenad Senior 
Kungsängen Station /Utanför Coop 
Kjerstin 

Lördag 23/1
kl 10.00-10.40
Cirkelfys Bodyweight
Lillsjöskolans grusplan
Lotta 

VARMT VÄLKOMNA! 

//GYMMIX UPPLANDS-BRO
Styrelsen
Trivselregler
Historia
Dokument
Login
Trivselregler
Alla ska trivas när man tränar med oss. Därför är det några saker vi vill att du tänker på:

Tider: Kom i tid. Passen skall börja på utsatt tid och då skall alla som deltar vara på plats i salen. 2 minuter innan start plockar värdarna ihop närvarolistor mm och låser dörren. Ingång via bakdörrar mm är inte tillåten.

Terminskort: Skall visas utan uppmaning för värdarna varje deltagartillfälle. Har du glömt kortet så är avgiften för att få träna 70 kr eller 50 kr/pass.

Barn: För att barn skall få delta i gruppträning skall det ha fyllt 11 år och får då träna enligt samma regler som alla andra. Du får ha med dig ditt/dina barn som åskådare under förutsättning att:
- Barnet inte vistas ute i salen under passet. Barnet får vistas i redskapsutrymmet.
- Barnet klarar av att uppföra sig så att det inte stör med högljutt prat eller lek med redskapen. Ta gärna med en tidning/bok eller ritgrejor till ditt barn.
- Att du är 100% medveten om att DU är ansvarig för att ovan uppfylls och om inte, att du genast avlägsnar barnet från passet.
Detta för att inte övriga deltagare ska störas och att barnet och andra inte utsätts för skaderisker. Våra ledare eller värdar skall inte behöva säga till. Denna regel är för allas bästa och trivseln i salen.

Parfym/hygien: Det är trevligt att lukta gott och fräscht men tänk på att starka parfymer och deodoranter kan ge grannen andningsproblem. Färsk ren svett i tvättade kläder luktar inte obehagligt och svettas vill vi att du gör!

Vattenflaska: Du får jättegärna ha vattenflaska med dig, det uppmuntrar vi. Tänk bara på att ställa den så att ingen riskerar att välta omkull den så att det kommer ut vätska på golvet. Vått golv innebär stor risk för halka. Det vill säga...ställ den längs väggen. För allas säkerhet: Inga vattenflaskor ute på gympagolvet.

Stretch/avslappning: Var snäll och lämna salen tyst och diskret innan stretch och avslappning börjar om du av någon anledning inte kan deltaga.

Alkohol och droger: Det är inte tillåtet att vara med i vår träning om du är påverkad av droger eller alkohol.

Spinning: Salen öppnas 20 minuter innan passet börjar. Inför detta vänligen forma en kö och avvakta instruktör eller värd från föreningen som kommer att organisera kösystemet och insläppet på plats. Om salen är öppen efter föregående hyresgäst, vänta utanför.
Webbportalen producerad av Loominize Media 2018