Start
Gruppträning
Barnverksamhet
Ledare
Styrelsen
Kalender / Events
Hallar & Lokaler
Börja Träna / Priser
Ordningsregler
Om olyckan är framme
Föreningen
Kontakta Oss
Pratbubblan
Dagens pass
11:00-12:00
Mammaträning
Plats: Kungsängen, G:a Ekhammarskolan, Danssalen
Ledare: Kajsa L.
18:30-19:30
Gympa Basic
Plats: Brunna, Brunnaskolans gymnastiksal
Ledare: Linda M.
19:00-20:00
Seniorpass
Plats: Kungsängen, Bergaskolan
Ledare: Helena B.
19:15-20:15
Zumba
Plats: Kungsängen, G:a Ekhammarskolan, Danssalen
Ledare: Lena J.
19:30-20:30
HIIT Styrka och rörlighet
Plats: Kungsängen, Kungsängens Sporthall, Spegelsalen
Ledare: Micke F.
Barngympa
Ordningsregler
Alla ska trivas när man tränar med oss. Därför är det några saker vi vill att du tänker på:

Tider: Kom i tid. Passen skall börja på utsatt tid och då skall alla som deltar vara på plats i salen. 2 minuter innan start plockar värdarna ihop närvarolistor mm och låser dörren. Ingång via bakdörrar mm är inte tillåten.

Terminskort: Skall visas utan uppmaning för värdarna varje deltagartillfälle. Har du glömt kortet så är avgiften för att få träna 70 kr/pass.

Barn: För att barn skall få delta i gruppträning skall det ha fyllt 11 år och får då träna enligt samma regler som alla andra. Du får ha med dig ditt/dina barn som åskådare under förutsättning att: - Barnet inte vistas ute i salen under passet. Barnet får vistas i redskapsutrymmet. - Barnet klarar av att uppföra sig så att det inte stör med högljutt prat eller lek med redskapen. Ta gärna med en tidning/bok eller ritgrejor till ditt barn. - Att du är 100% medveten om att DU är ansvarig för att ovan uppfylls och om inte, att du genast avlägsnar barnet från passet. Detta för att inte övriga deltagare ska störas och att barnet och andra inte utsätts för skaderisker. Våra ledare eller värdar skall inte behöva säga till. Denna regel är för allas bästa och trivseln i salen.

Parfym/hygien: Det är trevligt att lukta gott och fräscht men tänk på att starka parfymer och deodoranter kan ge grannen andningsproblem. Färsk ren svett i tvättade kläder luktar inte obehagligt och svettas vill vi att du gör!

Vattenflaska: Du får jättegärna ha vattenflaska med dig, det uppmuntrar vi. Tänk bara på att ställa den så att ingen riskerar att välta omkull den så att det kommer ut vätska på golvet. Vått golv innebär stor risk för halka. Det vill säga...ställ den längs väggen. För allas säkerhet: Inga vattenflaskor ute på gympagolvet.

Stretch/avslappning: Var snäll och lämna salen tyst och diskret innan stretch och avslappning börjar om du av någon anledning inte kan deltaga.

Alkohol och droger: Det är inte tillåtet att vara med i vår träning om du är påverkad av droger eller alkohol. Vi ser också gärna att du avstår träningen "Dagen efter".

Spinning: Salen öppnas 20 minuter innan passet börjar. Inför detta vänligen forma en kö och avvakta instruktör eller värd från föreningen som kommer att organisera kösystemet och insläppet på plats. Om salen är öppen efter föregående hyresgäst, vänta utanför.
Pratbubblan
Postad 2018-02-20 21:38:47
Lena Björketun skriver:
Hej! Efter kvällens träning i Härnevi blev en svart väska kvar, den finns hemma hos mig.  ... Läs mer!
Samarbeten
Webbportalen producerad av Loominize Media 2015