STARTSCHEMANGRUPPTRÄNINGBARNPRISER/ANMÄLANLEDAREFÖRENINGENFAQKONTAKTA OSS
Träningsformer
Yoga
Yoga är ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kropp och sinne. Yoga är inte bara fysiska träning, den kan mer beskrivas som ett slags system med olika positioner ("asanas") i kombination med andnings- och avslappningsövningar som ökar styrkan, smidigheten och välbefinnandet.

Tankar kring prestation och "måsten" är vi befriade från när vi yogar, utan vi accepterar och utgår från oss själva, dagsformen och känslan av här och nu. Var i kroppen känns de olika övningarna, och hur känns de? Har jag lust att utmana mig själv, eller har jag en dag när jag bara vill ta det lugnt, krypa ihop i "Barnets position" och andas? Allt är okej och du bestämmer själv.

Så vitt vi vet kommer yoga ursprungligen från Indien och är minst 5000 år gammal. Ordet yoga är sanskrit och betyder förening/balans. I Gymmix Yoga fokuserar vi mycket på den fysiska träningen, men strävar självklart också efter att deltagarna ska finna en skön känsla inombords. Vi vill poängtera att ingen religion finns kopplad till vår yoga.

Bekväma, löst sittande kläder, funkar bäst. Vi tränar barfota, så du kan lämna gympaskorna hemma. Varje pass inleds med uppvärmning och avslutas med avslappning. Var snäll och kom i god tid, det hjälper oss att få en skön lugn stämning redan från början.

Glöm inte att ha med egen yogamatta till Yogan.
Musiklistor för
Webbportalen producerad av Loominize Media 2018