Start
Integritetspolicy
Gruppträning
Barnverksamhet
Ledare
Styrelsen
Kalender / Events
Hallar & Lokaler
Börja Träna / Priser
Ordningsregler
Föreningen
Kontakta Oss
Pratbubblan
Dagens pass
Barngympa
Träningsformer
CirkelFamilj

Cirkelfamilj är passet där barn och vuxna kan träna tillsammans. Det är drop-in som gäller på passet men här är även barnen välkomna! Passet är anpassat efter att barn och vuxen kan träna tillsammans. Efter en gemensam uppvärmning bygger vi upp stationer där ni kan utmana varandra i vem som kan hänga längst i en bom, vem som får mjölksyra först i jägarvila och vem som smidigast tar sig igenom rockringarna! Övningarna blandar grovmotorik, koordination, kondition, styrka, spänst och rörlighet. Du gör stationerna efter egen förmåga och i egen takt. Passet avslutas med en pulshöjare och därefter nedvarvning och kortare stretch. 

Lämplig ålder på barnet är från 6 år men du som vuxen ansvarar för ditt barn och avgör när barnet är redo. Någon övre ålder finns inte. Övningarna kan du göra tillsammans med din 9-åring likaväl som med din tonåring!

För detta pass gäller att den vuxna ska ha giltigt träningskort medan barnet endast behöver vara medlem hos oss. 

VIKTIGT! För allas säkerhet ska samtliga på våra pass vara försäkrade. En olycksfallsförsäkring ingår i medlemsskapet i Gymmix Upplands-Bro och även i engångsbiljetter. För att ditt barn ska vara försäkrat på CirkelFamilj är det därför viktigt att barnet är medlem hos oss (kostnad 100 kr per verksamhetsår HT-17/VT-18). Försäkringen är personlig och det är ditt ansvar som vuxen att se till att barnet du har med dig är medlem och därmed försäkrad.

Musiklistor för
Pratbubblan
Postad 2018-07-16 12:40:11
Kattis - informationsansvarig skriver:
Bilden som refereras till i föregående inlägg är bilden som finns i dagens publicerade facebook-inl... Läs mer!
Samarbeten
Webbportalen producerad av Loominize Media 2015